Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Natursten & Kakeltjänst i Veberöd AB

Org.nummer
556759-8999
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2008-06-18
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Hasselgatan 10
247 61 VEBERÖD

E-post

Hemsida

Verksamhetsbeskrivning

Natursten & Kakeltjänst i Veberöd kan hjälpa dig med såväl kakelsättning som montering av natursten i alla typer av hygienutrymmen. Även stensättning utomhus ingår i vår verksamhet. Behöver du hjälp med mindre snickerier kan detta också ordnas.
Vi har femton års erfarenhet i branschen och för oss är kundfokus och flexibilitet viktiga ledord. Vi finns i Veberöd och åtar oss uppdrag i Södra Skåne.
Företaget är godkänt enligt PER:s branschregler, vilket innebär att vi har våtrumsbehörighet och utför kvalitetssäkrade arbeten.
För oss är det du som kund som står i centrum. Det betyder att vi har en god kommunikation under arbetets gång och att Natursten & Kakeltjänst lyssnar på och tar hänsyn till dina önskemål.
Det innebär också att alla arbeten blir väl utförda, med fokus på noggrannhet och kvalitet. Vi ställer samma krav på perfektion som vi skulle ha gjort om vi utförde arbetet åt oss själva.

TJÄNSTER

Badrumsrenoveringar, Köksrenoveringar, Kakelsättning, Klinkers, Montering av natursten, Våtutrymmen, Kök, Hall, Golv, Stensättning utomhus, Markarbeten, Garageuppfarter, Trädgårdsmurar och Snickerier.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
17,4
3
174,1%
3,0%