Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Svenska kyrkan Vårgårda pastorat

Org.nummer
252003-3602
Registrerat
1975-01-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Kungsgatan 43
447 30 VÅRGÅRDA

POSTADRESS

Box 87
447 23 VÅRGÅRDA

E-post

Hemsida

Telefon

0322-737 00

Verksamhetsbeskrivning

Välkommen till Svenska kyrkan i Vårgårda pastorat! ... en del av den världsvida kyrkan. Vårgårda pastorat består av fem församlingar. Algutstorps församling, Asklanda församling, Hol församling, Lena församling och Nårunga församling.
Svenska kyrkan är en folkkyrka, öppen för alla. Kyrkan är en plats för gudstjänst, möten och samtal. Kyrkan finns till hands vid de speciella tillfällena i livet, så som dop,konfirmation,vigsel och begravning, men vill även ha betydelse för våra dagliga behov av eftertanke, stillhet och omsorg.
Kyrkans sätt att vara kyrka har förändrats genom dess tusenåriga historia, men uppgiften har alltid varit densamma - att vara en mötesplats människor emellan och i mötet mellan människa och Gud.
Svenska kyrkan i Vårgårda erbjuder bland annat: dop, konfirmation, vigsel, begravning, vuxen- och barngrupper, hembesök, musik- och körverksamhet, personliga samtal, sångstunder på vårdhemmen och diakonal verksamhet.

TJÄNSTER

Dop, Konfirmation, Vigsel, Begravning, Vuxengrupper, Barngrupper, Hembesök, Musikverksamheter, Körverksamhet, Personliga samtal, Sångstunder på vårdhemmen och Diakoni.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%