Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Svenska kyrkan Uddevalla Pastorat

Org.nummer
252003-1325
Registrerat
1975-01-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Kvarnbergsgatan 2-4
451 32 UDDEVALLA

E-post

Hemsida

Telefon

0522-64 21 00

Verksamhetsbeskrivning

Välkommen till Svenska kyrkan i Uddevalla. Vi vill hjälpa människor att mötas och finna gemenskap, både med Gud och med människor.
När vi samlas till gudstjänst gör vi det för att fira. Fira det som Gud har gjort för oss i Jesus. Det finns gudstjänster för alla smaker: enkla korta mässor på vardagskvällar, klassiska söndagsgudstjänster, modernare varianter med nyare musik, gudstjänster för barn och ungdomar och gudstjänster på boenden för äldre.
Kyrkan är sina medlemmar. En del är anställda, andra engagerade på sin fritid. Men kyrkan är vi, vi tillsammans. Så var med och påverka! Driv själv det du tycker att kyrkan skall göra. Engagera dig. Ta ställning. Bjud på den du är och det du kan. Ta kontakt med oss som arbetar här – vi står för samordningen. Tillsammans bygger vi kyrka. Tillsammans med Gud och tillsammans med varandra!

TJÄNSTER

Gudstjänster, Kyrkor, Församlingar, Barn, Familj, Skola, Ungdom, Konfirmand, Vuxen, Diakoni, Kör, Musik, Dop, Konfirmation, Vigsel. Begravning, Bibelskola, Ängögården, Finskspråkig verksamhet och Sjukhuskyrkan Uddevalla.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%