Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Svenska kyrkan Töreboda pastorat

Org.nummer
252003-3347
Registrerat
1975-01-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Klockaregatan 2
545 30 TÖREBODA

POSTADRESS

Box 103
545 23 TÖREBODA

E-post

Hemsida

Telefon

0506-185 00

Telefon

0506-185 03

Verksamhetsbeskrivning

Du har hittat Töreboda, Fredsberg och Bäcks församlingar Svenska kyrkan är en del av den världsvida kyrkan och delar den kristna bekännelsen och lovsången till en treenig Gud. Kyrkans centrum och livskälla är Jesus Kristus och evangeliet om honom. Evangeliet leder människan till gemenskap med Gud, som är hennes ursprung och mål. Hos Gud finns ett outtömligt djup av vishet, nåd och kärlek. (ur Kyrkoordningens inledning)
Därför finns kyrkan i Töreboda, Fredsbergs, Bäcks församlingar. Därför är församlingarna en del av Skara stift i Svenska Kyrkan. Men de är också, lika självklart, en del av Töreboda kommun i norra Skaraborg.
Församlingen i Iecava i Lettland är våra vänner.
Vad är Svenska kyrkans uppgift? Frågan skulle säkert kunna besvaras på en mängd olika sätt utifrån vem och var man är. Mötet med Svenska kyrkan kan uppstå i barnverksamheten, i kyrkokören, vid en begravning, på en konsert eller i en söndagsgudstjänst. Allt är lika viktigt för den enskilda människan.

TJÄNSTER

Gudstjänster, Undervisning, Diakoni, Mission, Barnverksamhet, Kyrkokör, Ungdomsverksamhet, Begravningar, Bröllop, Dop, Konfirmation

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%