Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Tierp-Söderfors Församling

Org.nummer
252004-1563
Registrerat
2009-01-08
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Backbrovägen 3
815 91 TIERP

E-post

Hemsida

Telefon

0293-501 91

Verksamhetsbeskrivning

Den 1 januari 2009 bildades Tierp-Söderfors församling efter en sammanslagning av Tierps församling och Söderfors församling. Våra kyrkor: Tierps kyrka och Söderfors kyrka.
Mötet med Svenska kyrkan kan uppstå i barnverksamheten, i kyrkokören, vid en begravning, på en konsert eller i en söndagsgudstjänst. Allt är lika viktigt för den enskilda människan.
Öppenheten och dialogen med människorna med Jesus som förebild är grunden. Mötet, var man än befinner sig i livet, är det som Svenska kyrkan vill ta vara på. Det kan vara i ett enskilt samtal, i engagemanget för internationellt arbete eller i ungdomsarbete på skolor. Svenska kyrkan finns också på många sjukhus, i arbete med kulturmöten och på plats vid kris och katastrof.
Svenska kyrkan verkar främst genom 1782 församlingar som tillsammans täcker hela landet samt 45 församlingar utomlands. Församlingarnas uppgift är bland annat att fira gudstjänst och på olika sätt finnas nära människor.

TJÄNSTER

Gudstjänster, Andakter, Begravningar, Gravrätt, Vigslar, Dop, Konfirmation, Undervisning, Diakoni, Mission, Barnverksamhet, Kyrkokör, Musikverksamhet, Syförening, Ungdomsverksamhet, Samtal, Själavård och Bikt.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%