Läs mer om att synas online med Torggruppen

Säterbygdens Begravningsbyrå

Org.nummer
520309-XXXX
Registrerat
1996-11-04
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Åsgränd 3
783 30 SÄTER

POSTADRESS

Blåbärsstigen 18
783 92 STORA SKEDVI

E-post

Hemsida

Mobil

070-301 05 35

Telefon

0225-530 60

Verksamhetsbeskrivning

Säterbygdens Begravningsbyrå.
Minnet av en begravning ska vara ljust. Det ska ge kraft till anhöriga att gå vidare i livet. Vår roll är att lyssna både på uttalade som outtalade önskemål och genomföra begravningen så att den speglar den avlidnes personlighet och de anhörigas önskemål.
Mina målsättningar är att du har samma personkontakt genom hela begravningen. Jag har inga paketlösningar utan alla begravningar utformas unika. Säterbygdens Begravningsbyrå innehas av Ninnie Nilsson med 12 års erfarenhet inom begravningsbranchen.
Här finns professionalism tillsammans med byråns personlighet och omtanke. Byrån har också stor erfarenhet från olika kulturer och religioner, även då utlandstransporter.
Säterbygdens Begravningsbyrå är en liten byrå med en mycket kostnadseffektiv organisation, där Du som kund tillgodogörs av detta genom en betydligt lägre prisnivå än hos många andra begravningsbyråer, detta utan att göra avkall på kvaliteten.

TJÄNSTER

Begravningsbyrå, Begravningstjänster, Bisättning, Begravningsförsäkring, Försäkringsskanning, Dödsannons, Minnesgåvor, Bouppteckning och Sälja Bostaden.

PRODUKTER

Blommor, Urnor, Gravsten och Gravlyktor.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 - 499 tkr
--
--
--
--