Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Svenska kyrkan Stenstorps Pastorat

Org.nummer
252003-9187
Registrerat
1997-12-10
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Prästgatan 6
521 60 STENSTORP

E-post

Hemsida

Telefon

0500-49 95 00

Telefon

0500-49 95 01

Verksamhetsbeskrivning

Stenstorps pastorat består av fyra församlingar och har tolv kyrkor som skymtar i landskapet när man färdas över Falbygden. Några av dem är små och medeltida och de, liksom Gudhems klosterruin och gamla pilgrimsleder, påminner om att hit kom kristendomen för över tusen år sedan.
Andra kyrkor är stora 1800-talskatedraler, som berättar om landsbygdens blomstringstid men också om tätorter som växer fram utmed järnvägen. Alla berättar de om människor som bott i församlingen, levt sina liv här och sökt sig till kyrkan som en plats för möten med andra människor, med det heliga, med Gud.
Gudstjänsten är församlingens viktigaste mötesplats och centrum för all verksamhet. Gudstjänsten är öppen för alla och något vi firar tillsammans – fest och gemenskap med Gud och varandra. Sången och musiken har en viktig plats. Vår längtan är att varje gudstjänst ska engagera, beröra, glädja, trösta och utmana.

TJÄNSTER

Gudstjänster, Dop, Konfirmation, Vigsel, Begravningar, Barn- och ungdom, Vuxenverksamhet, Körer, Pilgrimsvandringar, och Församlingsträffar m.m.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%