Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Idre-Särna Församling

Org.nummer
252004-2504
Registrerat
2009-12-31
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Byvägen 29
790 91 IDRE

POSTADRESS

Hammargårdsvägen 10
790 90 SÄRNA

E-post

Hemsida

Telefon

0253-59 61 50

Verksamhetsbeskrivning

Svenska Kyrkan Idre - Särna. Mötet med Svenska kyrkan kan uppstå i barnverksamheten, i kyrkokören, vid en begravning, på en konsert eller i en söndagsgudstjänst.
Allt är lika viktigt för den enskilda människan. Utifrån de gemensamma uppgifterna formas verksamheterna efter de behov och styrkor som finns i församlingarna. Öppenheten och dialogen med människorna med Jesus som förebild är grunden.
Mötet, var man än befinner sig i livet, är det som Svenska kyrkan vill ta vara på. Det kan vara i ett enskilt samtal, i engagemanget för internationellt arbete eller i ungdomsarbete på skolor. Svenska kyrkan finns också på många sjukhus, i arbete med kulturmöten och på plats vid kris och katastrof.
Svenska kyrkan verkar främst genom 1782 församlingar som tillsammans täcker hela landet samt 45 församlingar utomlands. Församlingarnas uppgift är bland annat att fira gudstjänst och på olika sätt finnas nära människor.

TJÄNSTER

Gudstjänster, Andakter, Begravningar, Gravrätt, Vigslar, Dop, Konfirmation, Barn&Ungdom, Diakoni, FörsamlingsMusiken och Ett ord på vägen.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%