Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Vendel-Tegelsmora församling

Org.nummer
252003-8684
Registrerat
1991-01-22
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Tingshusvägen 3
748 42 ÖRBYHUS

E-post

Hemsida

Telefon

0295-101 69

Telefon

0295-107 72

Telefon

0295-100 52

Telefon

0295-24 44 44

Verksamhetsbeskrivning

Svenska kyrkan i Örbyhus pastorat!
En levande plats för tro och liv! Där många möten sker varje dag, mellan människor i olika åldrar och bakgrund. Tillsammans skapar vi våra möten med Gud och med varandra. För att få växa i vår tro och ge utrymme för vår tillbedjan.
Vill du vara med i skapandet av en levande församling, är du varmt välkommen med dina drömmar, frågor och visioner. Det är tillsammans som vi är Vendels och Tegelsmora församlingar här i Örbyhus pastorat!
Här finns något för föräldrar, barn och ungdomar!
Ibland kan det vara skönt att prata med någon som står utanför. Få hjälp att bearbeta det man finns mitt inne i eller det man bär med sig. Våra präster har en total tystnadsplikt och finns för sådana samtal.
Skulle du vilja få besök? Eller känner du någon som skulle vilja få det? Christina som är vår diakoniassistent, gör gärna hembesök.

TJÄNSTER

Föräldrar, barn och ungdomar, Samtalsstöd, Hembesök, Café Kyrkbacken, Cafékvällar i Örbyhus, Församlingsbladet Stigluckan, Vendels besökscentrum, Kyrkoherdens blogg, Gudstjänster, Andakter, Begravningar, Vigslar, Dop, Konfirmation och Diakoni.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
%
%