Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Skafferiet

Org.nummer
556363-0879
Registrerat
1989-06-18
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Jarlabergv. 2
131 48 NACKA

E-post

Hemsida

Telefon

08-650 90 20

Verksamhetsbeskrivning

Skafferiet har funnits sedan 1988.
Vi vill ge våra kunder god och vällagad mat. Allt från svensk husmanskost till influenser från hela världen. Vi tänker på helheten när vi ordnar en fest åt er, även på sådant som kanske inte vi skall utföra men som är viktiga för just helheten och att det blir en lyckad fest i alla avseenden.
Vi finns i Finntorp Centrum i Nacka endast 5 min från slussen i en fräsch och mysig festvåning med plats för 30-120 gäster och med stort utedäck i söderläge, nära staden men utan citypriser på mat och dryck. Det är 400m till bryggan för de som vill anlända med båt.
Vårt kök är godkänt för restaurang- och cateringverksamhet. Vi gör allt från små lunchbeställningar till stora bröllopsarrangemang eller grillar för 1000p med egen utrustning hemma hos er eller på företaget. Köket är stort och även anpassat för matlagningskurser.

TJÄNSTER

Catering. Event. Festvåning. Matlagningskurser. Bröllop. Picnic-korgar och presentkorgar. Festarrangemang. Kickoff. Lansering. Invigning. Grillning. Azado.Trädgårdsfester. Lunchrestaurang. miljöcertifierade. Svensk miljöbas. Porslinsuthyrning och möbeluthyrning. Catering Nacka. Catering Stockholm.

PRODUKTER

All slags. Catering med mycket fina råvaror från utvalda leverantörer. Även lokala odlare och uppfödare

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
25,2
4
109,5%
6,8%