Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Lt Lantmännen

Org.nummer
737600-2072
Bolagsform
Ekonomisk förening
Registrerat
1933-06-13
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Storgatan 4
264 52 LJUNGBYHED

E-post

Hemsida

Telefon

0435-294 50

Verksamhetsbeskrivning

LT Lantmän startades på Spångens Gästgivaregård 1917 av ett 50 tal lantbrukare som bildade en inköpsförening för att tillsammans köpa varor så billigt som möjligt. Den 1 januari 2013 fusionerade Ljungbyheds Lantmän och Tyringe Lokalförening och bytte då namn till LT Lantmän. I dag ägs LT Lantmän av 400 lantbrukare i Ljungbyheds och Tyringetrakten. LT Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av dessa lantbrukare, vilket innebär att det inte är högsta vinst utan långsiktighet som är det viktigaste.
Från att ha varit ett företag som sålt allt till lantbrukare har företaget utvecklats och har i dag ett brett utbud till både privatpersoner och företag. Försäljningen uppgår till ca 110 milj. kr varav 40% är till lantbruket 40% butiksförsäljning och 20% eldningsolja/diesel.
Butikssortimentet är oerhört brett och består av ca. 12000 artiklar. Vår tanke är att när man sitter hemma och funderar på att köpa något ska man alltid tro att LT Lantmän har varan.
Varmt välkomna till oss!

TJÄNSTER

Butik, Butiksförsäljning, Försäljning, Spelbutik och Post. För att se öppettiderna för Ljungbyhed och Tyringe avdelningen besök vår hemsida www.ltlantman.se.

PRODUKTER

Hästtillbehör, Trädgårdsredskap, Stängsel, Elstängsel, Foder, Kattfoder, Plantor, Hästfoder, Färg, Skruv, Gräsfrö, Gräsklippare, Planteringsjord, Hundfoder, Kläder, Gödning, Spannmål, Oljor, Järn, Färg, Verktyg, Fönster, Dörrar, Vitvaror, Byggmaterial, Byggnadsvaror och Salsa hästfoder.

VARUMÄRKEN

DOGGY , LANTMÄNNEN , SALSA

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
50 000 - 99 999 tkr
--
--
%
%