Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Hyltebruks Pastorat

Org.nummer
252003-8924
Registrerat
1995-01-15
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Kyrkogatan 5
314 31 HYLTEBRUK

POSTADRESS

Box 4
314 21 HYLTEBRUK

E-post

Hemsida

Telefon

0345-197 40

Verksamhetsbeskrivning

Vad är Svenska kyrkans uppgift? Frågan skulle säkert kunna besvaras på en mängd olika sätt utifrån vem och var man är. Mötet med Svenska kyrkan kan uppstå i barnverksamheten, i kyrkokören, vid en begravning eller i en söndagsgudstjänst. Allt är lika viktigt för den enskilda människan.
Utifrån de gemensamma uppgifterna formas verksamheterna efter de behov och styrkor som finns i församlingarna. Öppenheten och dialogen med människorna med Jesus som förebild är grunden. Mötet, var man än befinner sig i livet, är det som Svenska kyrkan vill ta vara på. Det kan vara i ett enskilt samtal, i engagemanget för internationellt arbete eller i ungdomsarbete på skolor. Svenska kyrkan finns också på många sjukhus, i arbete med kulturmöten och på plats vid kris och katastrof.
Svenska kyrkan verkar främst genom 1782 församlingar som tillsammans täcker hela landet samt 45 församlingar utomlands. Församlingarnas uppgift är bland annat att fira gudstjänst och på olika sätt finnas nära människor.

TJÄNSTER

Barnverksamhet, Gudstjänster, Kyrkans öppna lekis, Kyrkokörer, Miljöarbete i Färgaryd-Femsjö, Syföreningarna, Ungdomsverksamhet, Diakoni, Dop, Konfirmation, Vigsel, Begravning

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--