Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Revelj Racing

Org.nummer
560728-XXXX
Bolagsform
Enskild näringsidkare
Registrerat
1986-11-10
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Hedeviken 507
840 93 HEDE

E-post

Hemsida

Mobil

070-727 45 22

Telefon

0684-120 59

Verksamhetsbeskrivning

Välkommen till Revelj Racing i Hedeviken i Härliga Härjedalen!
Revelj Racing startade 1986. Efter många framgångsrika år som tävlingsförare använder stötdämpar gurun Sven-Erik Revelj sina erfarenheter och kunskaper för att vidareutveckla skotrar med inriktning på Fjädring och Motorer.
Hos oss hittar du reservdelar till snöskotrar och fyrhjulingar som vi tillverkar och säljer. Vi är specialister på stötdämpare och är återförsäljare av stötdämpare från Öhlins. Du hittar oss alltid på de stora tävlingarna som support.
I vår butik hittar du reservdelar till snöskotrar, ATV samt oljor, smörjmedel, remmar, tändstift m.m. från ledande tillverkare. Våra produkter håller mycket hög kvalitet och vi har mycket bra priser. Vi levererar varor till både proffsåkare och amatörer från hela Norden.
I vår fullutrustade verkstad servar, trimmar och reparerar vi alla typer av snöskotrar och ATV. Alltid personlig service när du kommer till oss.

PRODUKTER

Säljer nya och begagnade Fyrhjulingar och Sexhjulingar. Reservdelar - Stötdämpare, Fjädring och Motorer m.m. till Snöskotrar och ATV

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
--
--
--
--