Läs mer om att synas online med Torggruppen

Hallsbergs Bilbolag AB

Org.nummer
556204-000000
Registrerat
1980-01-01
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Brogatan 15
694 31 HALLSBERG

E-post

Hemsida

Mobil

070-324 63 92

Telefon

0582-129 90

Verksamhetsbeskrivning

Hos Hallsbergs Bilbolag finner du både kunnande, erfarenhet och passion. Vår verkstad håller högsta kvalitet tack vare avancerad utrustning och kunnig personal.
Lackering Vi erbjuder hjälp med både lackering samt industrilack med våtfärger. Vi har både erfarenheten och materialet som krävs för att klara av dessa arbeten på ett utmärkt sätt!
Rost, Plåt och Krockskador Vi utför alla typer av jobb gällande plåt, rost och krockskador. Vi har de speciella verktyg som behövs för att alltid kunna genomföra ett bra jobb. Till service och reperationsarbeten erbjuder vi givetvis rekommenderade reservdelar och produkter.
Veteranbilar Vi utför alla typer av jobb på veteranbilar. Risto Tikkala har fem egna veteranbilar och har en väldig erfarenhet inom området då han hållt på sen 1983 med att renovera veteranbilar. Passionen och kunnandet vad gäller detta område är mycket stort!

TJÄNSTER

Bilplåt och lackering, Service och reparationer, Däckservice, Däck, Rostreparationer, Besiktningsåtgärder, Veteranbil, Veteranbilar

PRODUKTER

Reservdelar.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--