Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Sundhs Allservice

Org.nummer
621010-XXXX
Bolagsform
Enskild näringsidkare
Registrerat
2009-10-27
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Hagagatan 7 C
332 35 GISLAVED

E-post

Hemsida

Verksamhetsbeskrivning

Sundhs Allservice startades 2009 och drivs av mig Jan Sundh. Jag har över trettio års branscherfarenhet och har genom åren arbetat med allt från tillverkning och montering till arbetsledning. Detta har gett mig en bred kompetens. Min gedigna yrkeskunnighet gör att jag alltid tar helheten i beaktande innan jag rekommenderar en lösning.
Sundhs Allservice arbetar efter en hög kvalitetsstandard och erbjuder service av hög kvalitet. Många av mina uppdrag får jag på referenser från nöjda kunder som gärna rekommenderar mig till vänner och bekanta.
Min kundkrets består av både företag och privatpersoner i Gislaved med omnejd. Sundhs Allservice är det självklara valet för alla som vill ha personlig service och produkter av högsta kvalitet.
Jag är återförsäljare för System Edström och säljer deras bilinredningar. I min verkstad kan du få hjälp med det mesta när det gäller transportbilar.

TJÄNSTER

Verkstad, Transportbilsinredningar, Flakmontering, Kapellmontering, Bakgavellyfsmonteringar, Flakreparationer, Reparationer av släpkärror och Hästtransporter.

PRODUKTER

Transportbilsinredningar och Aluminiumflak.

VARUMÄRKEN

SAPA TRANSPORTSYSTEM , SYSTEM EDSTRÖMS

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
500 - 999 tkr
--
--
--
--