Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Ringius Fastighetsbyrå

Org.nummer
556675-2126
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2005-01-25
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Näs Grevagården 1
521 91 FALKÖPING

E-post

Hemsida

Mobil

070-673 18 32

Telefon

0515-151 75

Verksamhetsbeskrivning

I drygt 100 år har Ringius Fastighetsbyrå hjälpt västsvenska säljare och köpare av fastigheter tillrätta i vad som för många är livets största affär.
Idag drivs Ringius Fastighetsbyrå som ett familjeföretag och har tre anställda, med fastighetsmäklare Carl-Magnus Folke i spetsen. Verksamheten bedrivs från våra ändamålsenliga lokaler i centrala Falköping .
Vi har god lokalkännedom och lägger stor vikt vid att kunna ge en personlig service och omsorg. Med Ringius historiska förtroendekapital fortsätter vi att ligga i framkant med nya, spännande fastighetsaffärer.
Vår goda kännedom om fastighetsmarknaden i Västergötland och norra Småland gör Ringius till ett naturligt val för säljuppdrag, allra helst när det rör sig om mer komplicerade överlåtelser av jord- och skogsbruk, hästgårdar och herrgårdar.
Tillsammans med Ringius får du en trygg helhetslösning för din fastighetsförsäljning.

TJÄNSTER

Fastighetsmäklare, Fastighetsvärderingar, Kontraktsskrivning, Rådgivning vid generationsskifte, Gåvoöverlåtelse av fastighet, Bouppteckning och Arvskiften. Jordburksfastigheter - gårdar - herrgårdar - villor - skogsfastigheter.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 - 499 tkr
-15,6
1
144,5%
,0%