Läs mer om att synas online med Torggruppen

Wallins Fönsterputs

Org.nummer
820621-XXXX
Registrerat
2010-04-22
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Jobsmyra 101
820 60 DELSBO

E-post

Hemsida

Mobil

073-516 20 11

Telefon

0653-160 11

Verksamhetsbeskrivning

VÄLKOMMEN TILL WALLINS FÖNSTERPUTS & FASTIGHETSSERVICE Wallins fönsterputs är det självklara valet för dig som vill se bra ut! På ett professionellt och ansvarsfullt sätt utför vi arbeten såsom fönsterputs, städ, bygg & målerier. Vi använder alltid anpassad utrustning till ändamålet, och ser till att det är skinande rent när arbetet är utfört. Inget arbete är heller för stort eller för svårt.
Självklart hjälper vi dig med RUT*/ROT-avdrag. Därmed behöver du som privatperson endast betala halva fakturan på samtliga jobb vi utför. (*Hushållsnära tjänster, det sk. ”RUT”) Klicka här för att läsa allt om RUT-avdraget.
Om du vill ha hjälp med att se bra ut så tveka inte att bli ytterligare en i raden av nöjda kunder till Wallins Fönsterputs & Fastighetsservice! Kontakta oss idag för bokning eller skicka en offertförfrågan, så återkommer vi så fort vi kan med ett kostnadsförslag.stighetsservice - till grönområden och snöröjning!

TJÄNSTER

Professionell fönsterputs, Städuppdrag, Kontorsstäd, Flyttstäd, Hemstäd, Fönsterreparationer, Byggrenoveringar, Tillbyggen, Ombyggnationer, Byggreparationer och Måleriarbeten. Gräsklippning / Grönområden Snöröjning.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
1 000 - 4 999 tkr
--
--
--
--