Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

BECA Golv & Plattsättning

Org.nummer
556689-6410
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2005-11-07
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Islingbyvägen 27
784 72 BORLÄNGE

E-post

Hemsida

Verksamhetsbeskrivning

BECA Golv & Plattsättning är ett helsvenskt och pålitligt företag inom golvläggning och kakelsättning. Förutom kakel lägger vi också golvbeläggningar och klinker av alla dess former.
Vi riktar oss även till företagskunder inom byggranschen och är kända för hög kvalitet och kunskaper inom flytspackling, golvavjämning och gjutningar. Bland annat tillhör EPS gjutning och undergjutningar våra specialiteter. Vår kärnverksamhet har sitt säte i Borlänge men våra större kunder beställer våra kunskaper hela vägen från Åre ned till Göteborg.

TJÄNSTER

BECA Golv & Plattsättning är ett helsvenskt företag inom golvläggning och kakelsättning.Förutom kakel lägger vi också golvbeläggningar och klinker.Vi riktar oss även till företagskunder inom byggranschen och är kända för hög kvalitet och kunskaper inom flytspackling, golvavjämning och gjutningar. Bland annat tillhör EPS gjutning och undergjutningar våra specialiteter.Vår kärnverksamhet har sitt säte i Borlänge men våra större kunder beställer våra kunskaper hela vägen från Åre ned till Göteborg

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
5 000 - 9 999 tkr
12,2
8
120,0%
15,9%