Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Jakt & Fiske Bröderna Franzen

Org.nummer
580408-XXXX
Registrerat
1983-09-17
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Ljungebo Gården
597 97 ÅTVIDABERG

E-post

Hemsida

Mobil

070-628 10 89

Telefon

0120-210 80

Verksamhetsbeskrivning

Verksamheten består av skogs- och lantbruk i form av nötdjursproduktion. Vårt nötkött säljs under varumärket Eklandskapsskött och kommer från betesdjur som går på öppna marker. I verksamheten ingår även entreprenadtjänster som snöröjning och skogsavverkning.
På Ämtöholms Herrgård, belägen på en halvö i sjön Ämten, erbjuder vi boende för alla jakt- och fiskeintresserade. Herrgården har en boyta på 750 kvadratmeter och en fantastisk sjöutsikt. Fiskemöjligheterna är goda – utöver Ämten finns inom några mils avstånd flera andra, fiskrika sjöar.
Målsättningen är att Ämtöholm och Ljungebo skall bli ett etablerat varumärke på marknaden inom gårdsförsäljning av kött samt rekreation och avkoppling långsiktigt. Delmål är att färdigställa Ämtöholms Herrgård som centrum på turismsatsningen samt även fiskebryggor och fiskeskydd vid sjöar. Vi skall också bygga jakttorn, iordningställa viltåkrar, bygga utsiktstorn från formborg samt iordningställa vandringsstigar i orört naturområde.

TJÄNSTER

Skogsbruk, Lantbruk, Nötdjursproduktion, Entreprenadverksamhet, Snöröjning, Skogsavverkning, Turismverksamhet, Fisketurism, Jaktturism, Rekreation, Fiske, Älgjakt, Bockjakt

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--