Läs mer om att synas online med Torggruppen

Synsam Arvika

Org.nummer
556679-9853
Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat
2005-04-29
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

POSTADRESS

Storgatan 28
671 31 ARVIKA

E-post

Hemsida

Telefon

0570-156 80

Verksamhetsbeskrivning

Synsam har en speciell syn på dig som kund. En syn som kan sammanfattas i Valfrihet, Trygghet och Mode. Valfrihet betyder att du alltid ska hitta glasögon, solglasögon och linser som passar. Något du kan vara så gott som säker på med tanke på att vi är landets största optikerkedja med det bredaste sortimentet.
Runt om i landet finns drygt 150 Synsambutiker. Det betyder att det förmodligen inte är speciellt långt till din närmaste butik. Alla Synsambutiker har legitimerade optiker och kontaktlinsoptiker. Synsam är den enda optikerkedja i Sverige som har en linsbutik på nätet.
I kedjans butiker finns ett brett sortiment där alla typer av kunder kan finna något. Med en stor kunskap inom mode kan personalen hjälpa varje kund att hitta sin egen personliga glasögonstil, oavsett om man är banktjänsteman, artist eller murare. Här finns inte bara bågar för alla tycken och smaker, det finns även ett brett utbud av glas för att passa allt från den aktive till datorprogrammeraren.

TJÄNSTER

Optiker, Synundersökningar, Optikergaranti, Butik, Försäljning, Weblinsbutik och Ögonkirurgi.

PRODUKTER

Accessoarer, Glasögonbågar, Barnglasögon, Kontaktlinser, Endagslinser, Läsglasögon, Företagsglasögon, Solglasögon, Arbetsglasögon, Dubbelslipade glas och Progressiva glasögon.

VARUMÄRKEN

MAXMARA , PRO DESIGN , CALVIN KLEIN , EFVA ATTLING , HUGO BOSS

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
5 000 - 9 999 tkr
43,8
4
81,8%
22,5%