Bli digital med Torget Updated - läs mer om Hemsidor, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra tjänster här

Svenska kyrkan Arbogabygdens församling

Org.nummer
252004-0557
Registrerat
2005-12-23
Momsregistrerat
Ja
F-Skatt
Ja
Arbetsgivare
Ja

BESÖKSADRESS

Östra Nygatan 12
732 30 ARBOGA

POSTADRESS

Box 155
732 23 ARBOGA

E-post

Hemsida

Telefon

0589-884 00

Verksamhetsbeskrivning

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan i Arbogabygdens församling! Svenska kyrkan är äldre än Sverige och även här i Arbogabygden har kyrkan en lång historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Igenom seklen har människor i våra vackra kyrkor samlats till livets högtider och tillsammans och enskilt funderat kring livets stora frågor.
Så är kyrkan fast förankrad i vår historia men den vill och kan också vara en mötesplats i vardag och helg idag. Svenska kyrkan är en öppen gemenskap, öppen för troende likaväl som för tvivlande. Den vill vara närvarande såväl i den enskildes som i samhälles liv. Den vill räcka ett hopp och ingjuta framtidstro till människor i vår bygd och ute i världen.
Kyrkans grund är tron på Jesus Kristus som den som upprättar och befriar.
Svenska kyrkan är rikstäckande. Den består av 13 regioner (stift) som är uppdelade i lokala församlingar. Bor Du i Arboga kommun heter din församling Arbogabygdens församling.

TJÄNSTER

Gudstjänster, Begravningsverksamhet, Begravningar, Dop, Konfirmation, Vigsel, Kyrkor, Församlingshem, Diakoni, Internatuionellt arbete, Studiegrupper, Äldreboenden, Barn, Ungdom, Familj, Musik, Körer och Familjerådgivning.

OMSÄTTNING
ARETS_RESULTAT
Anställda
Kassalikviditet
Profit margin
--
--
--
--
--